Kære Idrætsråd og Idrætssamvirker

 

Danmarks Idrætsforbund vil gerne invitere alle idrætsråd og idrætssamvirker med til DIF18 konferencen fredag den 4. maj 2018 i Idrættens Hus i Brøndby.

 

DIF18 konferencen.jpg Temaet for konferencen tager udgangspunkt i FN´s verdensmål, hvor idrætten stiller sig selv det spørgsmål: Hvordan spiller idrætten sammen med FN´s verdensmål?

 

På DIF18 bevæger vi os helt op i den internationale helikopter, når vi belyser idrættens rolle i forhold til verdensmålene. Men vi lander også solidt i vores lokale foreningsliv, når vi kobler nogle af de ambitiøse verdensmål sammen med dagens virkelighed ude i idrætsdanmark.

 

Vi mener selv at idrætten har en rolle på forskellige parametre og har mulighederne for at spille konstruktivt ind i forhold til FN´s verdensmål.

 

 

TILMELDING

På vores konference portal http://event.dif.dk/DIF18 kan du læse mere omkring indholdet, programmet, og du kan tilmelde dig under fanen ”Tilmelding”.

Vi vil løbende opdatere programmet i form af oplægsholdere og emner.

 

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en kvitteringsmail fra systemet. På grund af begrænset pladser, har vi besluttet først at sende den endelige bekræftelse efter tilmeldingsfristen.

 

Tilmeldingsfristen er torsdag den 12. april 2018.

 

SOCIALT NETVÆRK

Den officielle del af konference slutter ca. kl. 17:20.

Kl. 17:30 starter den mere uofficielle del af dagen, hvor vi også gerne invitere til socialt samvær med tapas og underholdning. Underholdning vil Thomas Skov stå for, og vi er sikre på, at det nok skal blive underholdende og levende. Omkring kl. 20:00 tænder vi op for et storskærmsarrangement, hvor Danmark, i deres åbningskamp, møder Tyskland ved VM i ishockey i Boxen. Tilmeldingen til aftenarrangementerne skal ske via samme link, som tilmeldingen til selve konferencen.

 

KONTAKT

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Jon Mortola Hansen på JMN@dif.dk eller undertegnede.


DIF18 ser frem til en inspirerende dag, hvor vi forhåbentlig bliver klogere på, hvordan idrætten spiller sammen med FN´s verdensmål, og hvor vi håber og hepper på, at Danmark kan slå Tyskland, i deres første VM-kamp, på dansk jord.

 

 

Rigtig god weekend – og vi håber at se dig den 4. maj 2018.  

 

 

 

På vegne af DIF18

Venlig hilsen

Pernille Anna Pedersen

Koordinator

DIF Udvikling
DIF logo.jpg

Idrættens hus

Brøndby stadion 20

2605 Brøndby

Danmark

T 43262023

ppe@dif.dk

www.dif.dk