Birkerød Basketballklub havde sendt Jon Kjeldsen til at modtage kr. 10.000,- fra Søndervangshallens Fond.
Pengene skal primært anvendes til bløde bolde for de helt små -5-6-7 årige som ønsker at starte med at spille basketball. Det skal muligvis også indgå som understøttende undervisning i skolerne - når projektet er foldet ud…. Men nu er foreningen på vej
 
Birkerød Basketballklub havde sendt Jon Kjeldsen.jpg

Karen Bonnesen forkvinde for Holte Volley modtog en donation på kr. 12.977,50 af Lars Engelberth formand for bestyrelsen i Søndervangshallens Fond.
Pengene skal bruges skal bruges på særlige børnebolde og motoriksæt - for den store gruppe børn i alderen 5 til 12 år som ønsker at blive bedre til volleyball - hvor Holte har stolte traditioner.
 
Karen Bonnesen forkvinde for Holte Volley.jpg
Formanden for Birkerød Håndbold Klub, Janne Steengaard modtog en donation på kr. 15.000,- fra Søndervangshallens fond.
Pengene skal primært anvendes på etablering af et lille styrkecenter - hvor håndboldspillerne kan styrke deres muskler i forhold til håndboldspillet. 

 Formanden for Birkerød Håndbold Klub, Janne Steengaard.jpg
Den nye formand for Skjold Birkerød Fodbold, Henrik Sloth - modtog en donation på kr. 5.000,- fra Søndervangshallens Fond.
Pengene skal primært gå til at udvikle et særligt projekt indenfor pigefodbold - hvor de der kan og vil blive bedre - får mulighed for en eller flere ekstra tekniske træninger. 
  
Den nye formand for Skjold Birkerød Fodbold Henrik Sloth.jpg

Sigma Swim repræsenteret af Mia Hyldahl havde ansøgt Søndervangshallens Fond om en donation.
Sigma Swim er netop blevet færdig med renoveringen af nye klubfaciliteter og manglede i den sammenhæng en storskærm til at vise nationale og internationale svømmestævner på. Skærmen vil ligeledes blive brugt til udviklings og uddannelses aftener i det nye flotte klubhus. Formanden for Søndervangshallens Fond, Lars Engelberth -  overrakte derfor med stor glæde et beløb til denne aktivitet.
  
Sigma Swim repræsenteret af Mia Hyldahl.jpg